MADE IN EUROPE

 

SÛTI wordt bedacht, ontworpen, getest en opgeslagen in België en werkt samen met de beste gespecialiseerde Europese bedrijven.

Het ijzerwerk is van Franse oorsprong en de elektronica komt uit Italië.

Elk onderdeel is 100% Europees.

SÛTI is het resultaat van een bloeiende verbeelding die tot stand komt met alleen de beste producten.

De producten worden ontworpen om uw apparaat bruikbaarder te maken.

SÛTI luistert naar de feedback van haar klanten en doet ervaring op op talloze internationale tentoonstellingen over de hele wereld. SÛTI is Waals voor 'intelligent'.

 

Geschiedenis & ervaring

Laten we teruggaan tot 13 jaar voor de oprichting van SÛTI....


Pierre Girretz, een jonge ondernemer met een passie voor ecologie is ervan overtuigd dat de geboorte van de pellet een revolutie in de wereld van de verwarming teweeg zal brengen.


Als exclusieve distributeur in de Benelux voor een groot Italiaans merk zet hij 500 verkooppunten op met een omzet van 25.000.000 euro per jaar !

Omdat de ontwerper van dit project de houtkachel van zijn dromen niet kon vinden, ontstond het idee om er een te creëren in zijn hoofd. Hij gaat voluit voor de nieuwe uitdaging !


Met dat doel voor ogen ontwierp hij de kachel, met de wens om er een efficiënt, esthetisch en verbonden product van te maken. Het product is ook praktischer en comfortabeler en dat beter geschikt is voor dagelijks gebruik. SÛTI wordt geboren...

Onderzoek & ontwikkeling

We werken met vooraanstaande laboratoria die ons toegang geven tot alle tools die nodig zijn om onze innovatieve ideeën te realiseren.

• 1 patent: Dankzij al deze ervaring hebben we een zelfreinigende pelletbrander ontwikkeld.

• SIRRIS is het collectieve centrum van de technologie-industrie. Ze biedt haar ervaring, haar beheersing in de meest uiteenlopende sectoren, en haar infrastructuur en helpt de
Belgische industriële spelers om de juiste technologische keuzes te maken voor een duurzame economische welvaart.

• CEWAC is een diensten-, onderzoeks- en praktijkcentrum dat in dienst staat van de bedrijven.

MILIEU

SÛTI zet zich voortdurend in om de energieprestaties van pellet- en houtverwarmers te verbeteren.
Wij zijn ervan overtuigd dat de verkoop van onze producten onze planeet en uw portemonnee helpt beschermen.
Wij hebben dit beroep gekozen met het oog op een economische en verantwoordelijke aanpak.
Dit draagt bij tot een nieuw internationaal beleid om het bewustzijn van de onbetwistbare opwarming van de aarde te vergroten.

 

5 JAAR & 3 JAAR GARANTIE

 

SÛTI biedt 5 jaar garantie op het verwarmingselement & de gietijzeren vuurkorf en 3 jaar op de elektronica (onder voorwaarden).


Onze apparaten voldoen aan de strengste Europese richtlijnen. Wij voeren elektronische en handmatige ontstekingstests uit voor elk veiligheidsapparaat en wij zetten ons in voor een continue verbetering van onze producten.

Onze ontwerpers

SÛTI is een naam die op de eerste plaats een lach op ons gezicht tovert en tegelijk een scherpe en vernuftige geestesgesteldheid samenvat.

Het is met deze gedachte dat we de SÛTI-kachels hebben bedacht en ontworpen.

In onze aanpak proberen we een globale visie te hanteren om onze prioriteiten te stellen. Deze kunnen van verschillende aard zijn, maar plaatsen de persoon altijd in het middelpunt van onze zorgen. Het lag voor de hand dat de exclusieve technische kwaliteit van de SÛTI-kachels moest worden bereikt door een ontwerp van duidelijk merkbare kwaliteit.

We hebben ervoor gezorgd dat de verschillende modellen harmonieus en sober in de meest uiteenlopende interieurs passen.

Een aantal specifieke trefwoorden hebben ons geholpen in onze zoektocht naar de verschillende SÛTI-modellen.

De SÛTI I combineert een formele eenvoud die wordt gecompenseerd door de formele bijzonderheid van de deur en de bovenkant van de kachel. Hij past elegant in uw interieur, of hij nu bekleed is met glas, staal of steen.

De meer soepele en vrouwelijke SÛTI S is ook verkrijgbaar in verschillende versies die haar zeer aantrekkelijk maken.

Als u de voorkeur geeft aan een exclusieve uitvoering, kunt u kiezen voor de metallic uitstraling van de SÛTI U.

Liefhebbers van opslagmogelijkheden en praktisch design zullen dan weer bezwijken voor de SÛTI T-kachel met zijn grote opslagcapaciteit voor pellets.

Dankzij de heldere samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen verliep het hele proces snel en efficiënt!

                                                                                                          http://www.gdesign.be

VEILIGHEID VAN DE APPARATEN

De pelletkachel van SÛTI is luchtdicht (huis met mechanische ventilatie, renovatie, BBC-norm (energiezuinig gebouw)).

Als hij op de juiste wijze is geïnstalleerd, zult u geen last ondervinden van rook en geur in de ruimte waar de kachel is geplaatst.

Al onze SÛTI-pelletkachels zijn uitgerust met een schoorsteenuitlaat met een diameter van 100 mm, waardoor een 50% hogere natuurlijke tocht mogelijk is. In het geval van een stroomstoring worden de dampen door de natuurlijke tocht afgevoerd.

Onze SÛTI-pelletkachels zijn uitgerust met mechanische en elektronische temperatuur- en druksondes die de werking van de kachel voortdurend controleren. De apparaten zijn uitgerust met een afsluitklep die overdruk in het verwarmingselement voorkomt. Er is dubbel glas geïnstalleerd zodat kinderen zich niet kunnen verbranden (het glas blijft echter warm).

SÛTI BRANDER

De SÛTI brander bevat enkele splinternieuwe innovaties. De vuurkorf van de SÛTI-pelletkachels is zo gebouwd dat hij zelfreinigend is. Dit voorkomt de dagelijkse schoonmaak die vaak vereist wordt door onze concurrenten en beperkt het onderhoud tot één keer per week.

Deze brander biedt uitzonderlijke verbrandingseigenschappen in lage en hoge vermogens en vermindert de ontstekingstijd van onze SÛTI-pelletkachels met 35% (elektriciteitsbesparing en efficiëntieverhoging). Een deflector laat toe om de vlam zodanig te richten dat het glas niet vuil wordt en heeft een dubbele verbranding.

GESLOTEN VERWARMINGSELEMENT

5 JAAR GARANTIE

De SÛTI-pelletkachels zijn voorzien van een gietijzeren en stalen verwarmingselement die ontworpen is om de reiniging te vergemakkelijken en een snelle en efficiënte toegang bieden tot alle onderdelen die gereinigd moeten worden. Dit vermindert de onderhoudskosten.

De deur, de vuurkorf en de warmtewisselaar zijn gemaakt van gietijzer (zeer robuust). De kachel is uitgerust met een grote aslade die meer dan een week as verzamelt en een glasreinigingssysteem met voorverwarmde verse lucht om het rendement te verhogen.

Onze keramische weerstand (ontstekingsbougie) heeft een geschatte levensduur van 7 jaar (2,5 keer langer dan de concurrentie).

Elke perforatie, vorm en hoek van onze warmtewisselaars is geoptimaliseerd voor optimale prestaties en efficiëntie (tot in de kleinste details!).

Onze brander in combinatie met ons gesloten verwarmingselement en ons glasreinigingssysteem met verwarmde verse lucht zorgt ervoor dat de atmosferische uitstoot van stof, NOX, CO2, CO zeer laag blijft en dat een rendement van meer dan 93% van zijn capaciteit wordt bereikt.