Drievoudige verbranding en deeltjesfilter!

SÛTI zet zich voortdurend in om de energieprestaties van pellet- en houtverwarmers te verbeteren.


Wij zijn ervan overtuigd dat de verkoop van onze producten onze planeet en uw portemonnee helpt beschermen.
Wij hebben dit beroep gekozen met het oog op een economische en verantwoordelijke aanpak.


Dit draagt bij tot een nieuw internationaal beleid om het bewustzijn van de onbetwistbare opwarming van de aarde te vergroten.


Met zijn rendement en zijn elektriciteitsverbruik, beantwoordt de kachel aan de milieunormen A++ 2022. De kachel heeft ook een deeltjesfilter en heeft zo een optimale verbranding.

Introductie

Drievoudige verbranding

Deeltjesfilter

Met de drievoudige verbranding en de deeltjesfilter is de verbranding optimaal. Een primeur voor een pellet kachel !

Deeltjesfilter!

Baffle-systeem om fijne deeltjes vast te houden voordat ze in de lucht worden gelaten, door de schoorsteen worden verdreven

Wat is een fijn deeltje?

 

Fijne deeltjes zijn een klasse van deeltjes gesuspendeerd in de omgevingslucht, met een diameter van minder dan 2,5 micron.

 

In tegenstelling tot grotere stofdeeltjes zijn fijne deeltjes te klein om eenvoudig door de zwaartekracht op de grond te vallen. Andere factoren (neerslag, aggregatie) zijn daarom noodzakelijk voor hun sedimentatie.

Gezondheidseffecten

Vanwege hun grootte en langdurige persistentie als aerosolen, dringen fijne deeltjes en a fortiori ultrafijn diep in de luchtwegen. Afhankelijk van hun concentratiegraad en toxiciteit kunnen ze in de korte of lange termijn pathologieën veroorzaken die variëren van eenvoudige ontsteking tot de meest ernstige aandoeningen. Opgemerkt moet worden dat een fijn deeltje ook fungeert als een condensatiekern, waaraan andere verontreinigende stoffen worden toegevoegd die de toxiciteit ervan verder versterken.

Informatie van het platform van CSR-betrokkenheid en duurzame ontwikkeling.

Pellet zelfregulering en SÛTI-BURN-SYSTEM

Al onze apparaten hebben een brandstofbeheersysteem dat is afgestemd op de kracht en de temperatuur van de roken. Dit apparaat wordt AUTOREGULATIE genoemd. Het principe: voor elk vermogen afhankelijk van de temperatuur van de roken te bereiken, zal de haard het percentage van pellets veranderen om de doeltemperatuur te bereiken.

 

De activering van de autoregulatie wordt gedefinieerd door de parameter "auto reg on / off".

Als de gebruikte pellet bijzonder krachtig is of een onconventionele afmeting heeft, kan een eenvoudige aanpassing worden uitgevoerd.

 

Al deze waarden veranderen automatisch op alle krachten en zelfs in de ontstekingsfase, dankzij "ADJ PELLET".

Al onze producten hebben een automatisch lucht- en pelletaanvoersysteem. Afhankelijk van het vuil, de kwaliteit van de pellet en de holte van de schoorsteen, kan de kachel zelf worden afgesteld. Technisch gezien, volgens de waarde van de depressie gemeten door een apparaat (Vacuometer), zal de kachel werken op de snelheid van de extractor om de Pascal-waarde gedefinieerd te houden, en op de eindeloze schroef feeder pellets.

De Pascal-waarde wordt automatisch aangepast aan de schoorsteen. De basiswaarde voor een CE-schoorsteen met een slag van 10 Pa is 0. Als de schoorsteen minder trek heeft, kunt u maximaal 2 Pa per keer vervangen om zuurstofoververhitting en oververhitting te voorkomen. structurele problemen veroorzaken.

SÛTI-Burn-Systeem


Sensor, sonde, om het verbruik van de pellet te regelen in functie van zijn kwaliteit, de atmosferische omstandigheden, en de vervuiling. De inlaatluchtstroomsnelheid varieert automatisch voor een gecontroleerd verbruik en perfecte verbranding zonder aanpassingen.