We weten dat onze Sûti-kachel in uw huis

winter als zomer aanwezig zal zijn.

Onze plicht is daarom om het meer
technologisch en nuttiger te maken

WARRANTY

5 jaar garantie op het verwarmingselement en de gietijzeren vuurkorf

Elektronische garantie van 3 jaar op de elektronica (onder voorwaarden).

Quartz bougie : Zorgt voor een snellere ontsteking en heeft een langere levensduur van +/- 7 jaar.

SILENT MODE

Auto-stop ventilator

Zeer stille ventilator met AUTO-STOP. In vermogens 1 en 2, deactiveer de ventilator voor absolute stilte!

Brushless vijzelmotor 0dB

Met de Brushless technologie van de vijzelmotor, is de kachel heel economisch en stil.

Kanalisatie : Alle modellen en vermogens zijn beschikbaar met kanalisatie. Geïsoleerde buis diam. 80, max. 4,5m lang en 2 bochten.

VERBRUIK

SÛTi-BURN-SYSTEEM 
Sensor, sonde, om het verbruik van de pellet te regelen in functie van zijn kwaliteit, de atmosferische omstandigheden, en de vervuiling. De inlaatluchtstroomsnelheid varieert automatisch voor een gecontroleerd verbruik en perfecte verbranding zonder aanpassingen.

Automatische modus

Functie waarmee het apparaat zijn vermogen kan aanpassen aan de vereiste temperatuur.

Clean Smoke

Met de drievoudige verbranding en de deeltjesfilter is de verbranding optimaal. Een primeur voor een pellet kachel !

THERMOSTATIC WEEKLY PROGRAMMING

ECO-STOP: Functie waarmee het apparaat op een bepaalde temperatuur kan worden in- of uitgeschakeld.

Thermostatic weekly programming :

Hiermee kunt u de tijd kiezen waarop uw apparaat wordt in- en uitgeschakeld. Meerdere in- en uitschakelingen mogelijk op verschillende temperatuurinstellingen!

(nacht 17°c ; werk 20°c ; comfort 23°c).

SÛTI thermostaat : beheert uw SÛTI kachel volledig (ontsteken, uitschakelen, thermostatische programmering) en kan optioneel worden aangesloten op een relaissysteem dat uw centrale verwarming regelt en u kunt meer dan 40% besparen!

I-CONNECT

Suti-APP: Applicatie om uw apparaat vanop afstand te beheren via een smartphone of tablet. Geschikt voor Android en IOS.

Suti-WiFi Service: Dankzij uw internetverbinding en het IP-adres van uw kachel kan het apparaat vanop afstand worden bediend voor eenvoudige parameterwijzigingen en updates.

DESIGN

Een LED-licht achterin de kachel projecteert in de winter en zomer sfeervolle verlichting op de muur.

Kit-up: Aanpasbare hoekbeugel om het toestel aan de muur te bevestigen voor een perfecte afwerking (modellen S, Û, i)

VEILIGHEID VAN DE SÛTI APPARATEN

De pelletkachel van SÛTI is luchtdicht (huis met mechanische ventilatie, renovatie, BBC-norm (energiezuinig gebouw)).

Als hij op de juiste wijze is geïnstalleerd, zult u geen last ondervinden van rook en geur in de ruimte waar de kachel is geplaatst.

Al onze SÛTI-pelletkachels zijn uitgerust met een schoorsteenuitlaat met een diameter van 100 mm, waardoor een 50% hogere natuurlijke tocht mogelijk is. In het geval van een stroomstoring worden de dampen door de natuurlijke tocht afgevoerd.

Onze SÛTI-pelletkachels zijn uitgerust met mechanische en elektronische temperatuur- en druksondes die de werking van de kachel voortdurend controleren. De apparaten zijn uitgerust met een afsluitklep die overdruk in het verwarmingselement voorkomt. Er is dubbel glas geïnstalleerd zodat kinderen zich niet kunnen verbranden (het glas blijft echter warm).

SÛTI BRANDER

De SÛTI brander bevat enkele splinternieuwe innovaties. De vuurkorf van de SÛTI-pelletkachels is zo gebouwd dat hij zelfreinigend is. Dit voorkomt de dagelijkse schoonmaak die vaak vereist wordt door onze concurrenten en beperkt het onderhoud tot één keer per week.

Deze brander biedt uitzonderlijke verbrandingseigenschappen in lage en hoge vermogens en vermindert de ontstekingstijd van onze SÛTI-pelletkachels met 35% (elektriciteitsbesparing en efficiëntieverhoging). Een deflector laat toe om de vlam zodanig te richten dat het glas niet vuil wordt en heeft een dubbele verbranding.

GESLOTEN VERWARMINGSELEMENT

5 JAAR GARANTIE

De SÛTI-pelletkachels zijn voorzien van een gietijzeren en stalen verwarmingselement die ontworpen is om de reiniging te vergemakkelijken en een snelle en efficiënte toegang bieden tot alle onderdelen die gereinigd moeten worden. Dit vermindert de onderhoudskosten.

De deur, de vuurkorf en de warmtewisselaar zijn gemaakt van gietijzer (zeer robuust). De kachel is uitgerust met een grote aslade die meer dan een week as verzamelt en een glasreinigingssysteem met voorverwarmde verse lucht om het rendement te verhogen.

Onze keramische weerstand (ontstekingsbougie) heeft een geschatte levensduur van 7 jaar (2,5 keer langer dan de concurrentie).

Elke perforatie, vorm en hoek van onze warmtewisselaars is geoptimaliseerd voor optimale prestaties en efficiëntie (tot in de kleinste details!).

 

Onze brander in combinatie met ons gesloten verwarmingselement en ons glasreinigingssysteem met verwarmde verse lucht zorgt ervoor dat de atmosferische uitstoot van stof, NOX, CO2, CO zeer laag blijft en dat een rendement van meer dan 93% van zijn capaciteit wordt bereikt.